2021-10-07 328 views
因工作關係要去荃灣食晚飯,朋友話成日想試呢一間不過試黎試去都試唔到,因為實在太多人排隊,見我可以食6pm就決定食呢一間。諗住打電話去訂位不過原來只限Walk-in,佢決定5:45pm去等位,終於成功試到。兩個人叫咗兩樣野,分別係蜂蜜牛油秘製炸雞同埋太陽番茄芝加哥Pizza,兩樣都好食。蜂蜜牛油秘製炸雞係乾身嘅,無乜蜂蜜味,不過都好食。太陽番茄芝加哥Pizza係芝心批,超多芝士勁拉絲,個芝加哥Pizza餅底好好食,好似食麵包咁樣,如果鍾意食芝士嘅朋友一定要試下。整體感覺唔錯,唯獨係排隊排得太誇張,如果排少少都值得等一陣嘅。
蜂蜜牛油秘製炸雞
蜂蜜牛油秘製炸雞係乾身嘅,無乜蜂蜜味,不過都好食。
太陽番茄芝加哥Pizza
2021-10-06