2023-09-09
想食就去食,唔洗咁多解釋嘅。今次小編就去左食片皮鴨啦😆🦆北京填鴨(半隻)首先呢個真係要預訂,因為人氣嘢好多人食,成日會賣晒,如果大家嚟最好預先訂位,順便order 片皮鴨就萬無一失啦。呢度片皮鴨真係好有人氣,而且又唔貴,叫咗半隻,上枱嘅時候熱辣辣,其次係味道同埋片皮鴨嘅刀工都唔錯,有啲地方片到得塊皮以為就係好,其實食片皮鴨皮同肉嘅比例都好重要架。小編覺得呢度嘅都值得大家一試再試,而且真係好抵食,半隻先至$168,唔怪得成日都賣晒啦🥰🥠素三鮮餃(10隻)今次叫咗素三鮮餃,有白菜仔🥦、木耳、甘筍🥒同埋冬菇,冬菇嘅味道比較重,而甘筍就增加咗水餃嘅咬落去時候嘅清爽感。小編都鍾意喺食東北菜嘅時候叫餃子🥟,因為配合返個主題呀嘛😆🐷蔥爆肉片今次呢個蔥爆肉片就比較中規中矩,味道調味得都唔錯,而肉片少少肥好適合鍾意食肥豬肉嘅朋友仔🐷。但可能肥豬肉太多,整體啲油多到超負荷,小編今次都攪唔掂呀。🥲整體來講,其實呢度啲嘢食都幾好,而且幾抵食🤩不過服務就真係超級地道,環境就普普通通啦,今次去呢間分店勝在有海景,不過小編就唔係坐海景位就冇特別影相啦。等大家有機會嘅時候可以再去試下,因為食嘢食埋個view,啲嘢食自
🦆北京填鴨(半隻)
🥠素三鮮餃(10隻)
🐷蔥爆肉片
整體來講,其實呢度啲嘢食都幾好,而且幾抵食🤩不過服務就真係超級地道,環境就普普通通啦,今次去呢間分店勝在有海景,不過小編就唔係坐海景位就冇特別影相啦。等大家有機會嘅時候可以再去試下,因為食嘢食埋個view,啲嘢食自然都會加多2分架嘛❣️