2025-02-17 0 views
餐廳裝修充滿韓國特色,好多張大枱,同一大班朋友黎都唔怕冇位坐,抽氣系統唔錯,整體環境乾淨👍🏻👍🏻👍🏻而且人氣旺盛,差唔多坐滿人咁滯~餐牌主要有3個set揀,我哋揀咗世子御膳,平日成人$318一位任食,可以同時享用大君御膳嘅野食,都幾抵🤣雪櫃除咗有酒水,仲有雪糕同乳酪🤤肉嘅部份我哋叫咗調味牛舌、牛肋骨肉、調味烤牛肉、牛前胸腹肉、LA牛排同牛肉眼😋😋😋全部肉質都唔錯,油脂分布平均,特別推薦LA牛排,咬落好鬆軟👍🏻👍🏻👍🏻海鮮叫咗半殼扇貝、半殼石蠔、帶子、半殼青蠔🧡海鮮好新鮮,特別係半殼石蠔,帶子比預計中大粒,燒完好鮮甜~其他小食我哋叫咗蝴蝶蝦伴他他醬、醬油蟹、醬油蝦、北寄貝沙律😍😍😍特別推薦蝴蝶蝦,燒完超級好食,蝦肉夠曬結實,仲有醬油蟹同醬油蝦,同樣出色,值得一試!