2017-06-03 836 views
北角雞蛋仔有數間分店,吾敢話每一間質素都會一樣,但肯定既系有幾間都有好多明星幫襯過,以香港人既心態黎講,多人去潮聖既自己點都要試埋一份。灣仔戈間我都食過,質素吾比呢間差,但當然介紹既緊系介紹番本店。一開始去戈陣已見到條人龍,見到前面有幾個女人話想要膠袋裝住,我又想用膠袋裝埋一份,廢事跌出黎搞到好狼狽,但店員細心咁提醒佢地同我要膠袋既會變得吾新鮮同埋好快林,所以最尾都冇要到。由於太熱所以決定外賣,拎去附近個商場嘆住冷氣食主角雞蛋仔出場喇!超脆卜卜蛋味亦好濃,但雞蛋仔身偏薄,吾好期望佢帶太實在既口感,不過整體黎講系正架

由於太熱所以決定外賣,拎去附近個商場嘆住冷氣食

雞蛋仔
2017-06-03
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
雞蛋仔