2017-01-13 971 views
2/1/2017開始。12點幾起床,想起平昌7080(之前吃過幾次都不錯)但咁晏唔知有冇哩? 咁我打電話去問下先啦,冇人聽喎, 咪諗住食過第二間囉,點知 冇幾耐佢就覆返我,當時是1時06分,我就問佢,今日有冇中午自助餐食呀? 幾多錢呀? 個人可唔可以食? 佢話一個都可以,講曬啲價錢畀我聽,重叫我而家來,我問佢最遲幾點要到?佢話2:30,但你最好2點到,重叫我而家嚟㖭!咁我即刻搭的士去囉,點知1:45去到, 我同個男仔講一位,咁佢叫我等一等,等完佢捧餐之後,我見佢叫個女仔同我講,今日冇曬午餐呀! 佢哋居然話比我聽今呢午餐已經冇曬喇 !本來已轉身想走,等緊時唔忿氣 。咁我再問佢哋午餐時間係幾多點呀,佢又答唔出,佢先話我知今日廚房冇曬嘢食, 我話畀佢聽冇曬嘢食頭先打電話嚟嗰陣時,你哋又叫我嚟? 佢先話你如果唔介意嘅,你可以坐低嘅。 咁我梗係唔會坐低啦你都冇嘢食囉! 但落到樓下,見仲有個阿嬸喺度派緊傳單,先知道佢又敷衍我啦!如果你中午已經冇曬嘢食嘅話,夜晚點算呀! 啲嘢食邊度返得切呀! 仲有去佢個場有咁多個位,我上到去都未坐滿嘅 ,我得一個人咋,又點食得晒佢廚房啲嘢呀!
2017-01-02