我係前幾日已經訂左10位。今日一去到就可以入座,佢地就俾左一間大房我地,任我地玩到幾瘋都得。我地一坐低就開始叫野食,佢地嚟野都嚟得幾快,生野一嚟到就幫我地開爐俾我地燒野,完全唔會曬食客時間。人手又充足,好快就收左我地食完嘅野,服務態度都幾好,生日個個仲會有神秘禮物送俾佢,就算有蛋糕食都唔會趕你走,等你開開心心食埋先。啲野食好好味,我地叫左生蠔、拖羅、元貝、鵝肝、青口等等,啲生蠔、拖羅同長腳蟹好新鮮,啲菜式選擇都好多,除左一般放題有嘅日式菜外,仲會有泰國菜:有生蝦、雞絲粉卷、蝦餅、魚餅等,仲要大部分叫左嘅都有嚟齊。我地幾個食完之後都話下次大時大節都會再嚟。佢地仲話呢到有蒸氣火鍋,我諗我地下次會嚟試下呢個蒸氣火鍋。
我係前幾日已經訂左10位。

2017-07-17
$250 (Dinner)
Celebration
Birthday
  • 生蠔、長腳蟹、青口、元貝
  • 刺身