2019-05-31 2822 views
平時都有食開呢間, 個人好鐘意食佢既拉麵, 老闆娘比我既感覺都幾有Heart, 而且平時都好有禮貌. 今次一如以往叫外賣自取.  我中午12:35左就打定去叫, 並且講定1:00去到拎.  1:00 去到, 已經見到自己叫既外賣已經整好放左喺門口張外賣自取枱上面, 只要拎上面張單入去比完錢就走得, 都幾好效率. 拎左個飯返去食, 打開係好吸引既, 叫左個滑蛋鰻魚飯, 好香, 睇落去個樣都幾唔錯.   但係一食落口, 有小小失望, 事關佢真係好咸, 相信係d汁出事, 因為佢浸住d鰻魚, 點食都食唔到, 好大啖飯先送到小小鰻魚, 食食下仲有條頭髮  食過幾次都冇呢個問題, 今次可能失準, 但真係要改善下,  大好一個LUNCH, 因為食物太咸食唔飽, 因為衛生問題而食得唔安心.  希望下次食唔會再咁啦.

拎左個飯返去食, 打開係好吸引既,

2019-05-28
TakeAway