2021-10-14
我都甚小寫食評! 因為好食既唔使我寫! 所以只寫唔好食的, 因為唔想大家花甘多冤枉錢! 一家人去到呢家野, 服務員的態度都是一般。都係想食完早的同小朋友回家沖涼同訓覺所以冇理甘多!我地本來想叫個298 二人餐再加小食就算! 點知入到去係冇既! 問服務員他說只有498 2人餐, 我心諗你門口就唔好放298個餐係到喇! 跟住散叫左3樣簡單野:1. 芝加哥拼盤 (半份)2. 黑松露意大利飯3. 燒牛扒首先講個拼盤差不多$200半份, 我認為EXXX GO Go比許好10倍! 跟住個黑松露意大利飯比較硬而且好干, 正常意大利應該有小小彈同埋好CREAMY先岩! 小弟不是廚師, 但相信自己煮我得比許地好! 最後我真係冇想到最簡單容易煮既燒牛拱係最失望, 因為只要件扒靚點煮都唔會差! 因為有小朋友食我要求件扒係WELL DONE, 但都唔應該係梅架!? 連的配菜好似粟米同薯條都唔得, 仲要差不多$400! 我情願去花X餐廳食好過! 希望貴集團見到此POST檢討一下!
1. 芝加哥拼盤 (半份)
2. 黑松露意大利飯
3. 燒牛扒