真心希望有人睇到我篇食評❤️因為如果我選擇劣評應該大家睇唔到😝我先讚一讚間餐廳環境確實唔錯,仲有就係額外俾錢追加$68嗰兩件鵝肝壽司係放得入口,除此之外無論職員同食物冇一樣嘢好😅其實與其俾咁多錢搵人做打手同比YouTuber做廣告點解唔將呢啲錢俾啲心機放落食物改善質素,之前都知道你哋餐廳評價非常差,見最近咁多YouTuber讚即管去試吓。講真啲客俾你呃一次唔會再有第二次。1.食物非常差,超級超級超級唔新鮮🤬啲魚生用水解凍,一睇就知喺室溫放咗好耐,仲要落單半個鐘頭都出唔到俾客,問你就話要切㗎嘛,什麼態度💀唔想做放題唔好做呀嘛2.炸物同串燒,全部都係order返嚟冇一樣食材係自己做嘅,重要炸嘅時間完全冇掌握到,串燒係好似未熟咁樣(我叫咗雞肉棒)🤦🏻‍♀️3.作為放題食物少不特止,連落order嘅紙都要每次問先比一張,見你order嘢食多仲要黑面😅雖則只食兩個鐘,但係咁嘅垃圾質素order一round都唔會再食,再食都驚肚痾,未夠一個鐘我已經埋單💀我係四個大人一個小朋友4.講到自己間餐廳好多人book爆曬,我當日七點去到8:30走,由頭到尾都係得幾張枱,假到離晒譜🤣總括3個大人一個長者一個小朋友

總括3個大人一個長者一個小朋友埋單$1800,我真心唔希望有其他人再俾你呃,咁嘅垃圾質素唔好開餐廳喺度呃人。老實講你間餐廳唔係特別平,仲同我講11月加價每人+30,以後寧願去四季悅都唔再隨便幫襯啲YouTuber介紹嗰啲垃圾😡😡😡
鵝肝壽司
鵝肝壽司