經過門口都見有幾多人食嘅,排隊嘅人唔算多應該係10至15分鐘之後會有位,咁ok啦一個人輕食一餐啦😜車車見我一個人好快就安排到一個位畀我啦👍呢度亦都係用qr code落單完全不需人手😁食物方面係食台式食品,有台式嘅小食呀,麵呀,飯呀同埋台式飲品😉咁我就點咗一碗台式香腸滷肉飯,加一杯青檸蜜加椰果😚飲品佢係上先啦調味就我覺得比較甜咗少少,可能係因為我叫咗少冰. 跟住碗飯好快亦都嚟到啦☺️碗飯係有生菜,鹹酸菜,生嘅蒜頭,粟米粒,台式香腸一嚿鹵水豆腐仲有滷肉啦. 飯身好煙韌亦都唔會過濕過淋👍食物都唔會過鹹. 整體上係幾好食中上水準😉埋單只係需要82蚊☺️ 有機會下次再點其他食物😚
咁我就點咗一碗台式香腸滷肉飯,加一杯青檸蜜加椰果😚
埋單只係需要82蚊☺️ 有機會下次再點其他食物😚
台式香腸滷肉飯
青檸柑橘蜜
2024-07-20
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$82 (Dinner)
台式香腸滷肉飯
青檸柑橘蜜