2022-10-20 136 views
💬令人回味無窮的是什麼?往往就是一間餐廳,美味的佳餚,有人情味的員工。今日家姐介紹我同老公去食嘅呢間餐廳真係好好食,果然冇改錯名。💬嘢食大件夾抵食?我可以用人格擔保佢啲嘢食真係好抵食📣,首先講吓佢地嘅威靈頓牛柳,要讚嘅係佢哋賣相好靚㗎 !而且牛肉味好濃。唔會話搞到啲酥皮淋哂同出水,食完呢個已經覺得有七成飽😆💬最愛嘅菜式係?我老公超級誇張,佢話呢度嘅西班牙豬肋排,暫時喺佢心目中排名Number one💯,送酒食一流,肉質唔會好鞋口,最鍾意係佢個醬汁配埋一齊食勁正。💬啤酒竟然有優惠?店員推介左我地期間限定嘅龜波氣功啤,龍珠迷必叫,有少少苦澀味,我自己平時好少飲酒都覺得幾易入口。另外仲有手工啤promotion,只係$38/一罐。
💬令人回味無窮的是什麼?

💬嘢食大件夾抵食?

💬最愛嘅菜式係?

💬啤酒竟然有優惠?