4 day(s) ago 0 views
朋友聚會提議食火鍋,個個異口同聲話去牛大人試依個性價比超高放題😻🔸️日本黑毛和牛每塊都係A4+級數,油花分佈均勻,入口即溶,不斷追加碟碟秒清😋🔸️海鮮拼盤大大盆上檯: 有鮑魚、扇貝、蟶子同蠔,全部都好新鮮爽口🤤🔸️任食鮑魚『鮑魚三吃』- 古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,每款各具獨特風味🤗🔸️湯底共有十款,我們選了很受歡迎的台灣鳳梨雞鍋,偷偷飲了幾啖湯底好鮮甜😚任飲任食有很多選擇,朋友都是牛魔王,還加點了安格斯特選牛板腱、SRF美國黑牛後腿肉、安格斯牛小排、手切封門柳等等,全部都好高質食唔停口🤭在自助區自配調味料後,還看見放滿多款飲品、蔬菜、丸類…,我們點選了大熱台式飲品~鴨屎香檸檬茶同乳清蛋白荔枝玉露🍹,仲order埋少爺啤酒對飲盡興🍻飲飽食醉後,最興奮係見到有勁多款新口味Haagen Dazs雪糕,甜品控仲可以食到2杯🧁🧁㊙️私心推介㊙️🔎120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題🔍▫️贈送M9和牛牛丸及海鮮拼盤▫️『鮑魚三吃』任食-古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚-▫️Häagen-Dazs雪糕任食

🔸️日本黑毛和牛

🔸️海鮮拼盤
大大盆上檯: 有鮑魚、扇貝、蟶子同蠔,全部都好新鮮爽口🤤

🔸️任食鮑魚

㊙️私心推介㊙️
🔎120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題🔍
▫️贈送M9和牛牛丸及海鮮拼盤
-▫️Häagen-Dazs雪糕任食
2024-11-08
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)