話說小妹之前同朋友食過一間好有質素既意大利菜,一直對佢念念不忘;難得今晚同我阿妹行開附近,順便過去食多餐先🤩我地食左:⬇️⬇️✨Linguine Lobster✨ $338呢碟龍蝦細扁麵真係好出色👍🏻👍🏻龍蝦既蝦肉飽滿厚身又有彈性,鮮甜得梨仲帶有香醇既酒香,味道相當有層次‼️細扁麵煙靭彈牙有口感,細細咀嚼之下會感受到微弱嘅小麥香味💕仲要每一條都好均勻咁沾滿哂濃香既龍蝦汁,堅系正到秒清碟😆✨Beef Tagliata✨ $378呢份澳洲西冷系上枱嘅時候已經切好晒,唔使自己出手系幾爽😘煎到外層微焦,內裏粉粉嫩嫩既西冷完全係我想要既熟度💖食落牛味超濃,腍身冇筋又唔肥,完全系我既夢中情西冷😍正❗️❗️❗️❗️配菜仲有埋車厘茄、火箭菜、意大利陳醋同帕達諾芝士,感覺好豐富丫❗️✨Apple Juice✨ $69✨Iced Mocha ✨$46啡味唔重,朱古力味比較突出🥰絲滑唔澀,口味幾正宗‼️🌟DiVino Patio 🌟為不同類型的活動提供與別不同的餐飲服務。從小型午餐會議到訂製晚餐或雞尾酒會,以及百日宴和婚宴,均致力為大家設計合適的意大利菜式,讓您安心無憂地享用獨特而難忘的餐飲體驗。PATIO 可為您量身訂做專

我地食左:⬇️⬇️

✨Linguine Lobster✨ $338

✨Beef Tagliata✨ $378

呢份澳洲西冷系上枱嘅時候已經切好晒,唔使自己出手系幾爽😘

✨Apple Juice✨ $69

✨Iced Mocha ✨$46

啡味唔重,朱古力味比較突出🥰絲滑唔澀,口味幾正宗‼️

PATIO 可為您量身訂做專業私人或商務宴會套餐,簡化您的活動策劃流程。想查詢會議套餐詳情,可電郵至 lily.li@divinogroup.com 或致電 2522 1002

🛑Divino Patio Ristorante Bar Pizzeria

📍灣仔港灣道28號灣景中心大廈Brim 28 1樓11號舖

港鐵會展站A1出口,步行約2分鐘

#灣仔#灣仔美食#會展#香港意大利餐#Alfresco #Pizza #DiVinoPatio