2022-12-07 28 views
每次去開啟德都會想食呢間burger店😍 超鍾意佢除咗有邪惡漢堡,仲有健康嘅沙律同生酮系列食物👍🏻經典芝士漢堡$75牛肉勁juicy爆哂汁😍肉身夠厚一啖都咬唔哂🤣🤣🤣好彩佢嘅麵包烘得脆脆,吸咗肉汁都唔會浸到淋哂🥰套餐加$33有汽水同炸雞🍗本身以為係普通麥樂雞,點知原來係有一絲絲真肉嘅肉塊🤣🤣🤣 好有誠意~加埋少少香草同多多肉汁,覺得驚喜🥰🥰大蝦牛油果蕃茄沙律$88今次要食得健康啲加多個沙律🤣 份量充足,其中蝦肉做得好出色,肉質彈牙,輕輕煎過有香草同鮮味,非常突出~沙律汁都唔輸比大蝦,除咗平時酸酸啲嘅沙律醋,仲食到少少好似柚子蜜嘅味,好香甜🥰

經典芝士漢堡$75

套餐加$33有汽水同炸雞🍗