2019-11-24
本身比較少來呢一區,因為交通冇咁方便,但係之前聽朋友介紹話呢度的威靈頓牛扒好好食,今日就同老公來試一試🤩🤩🤩地方好容易搵,就喺MIKiki對面一間地舖, 裝修簡約,牆壁上畫有地圖,用咗好多橙色嘅燈,一入去感覺好溫暖,座位舒適,我哋本身訂咗位,被安排到一個近窗邊嘅二人枱,有私人空間👍🏼👍🏼👍🏼我哋預訂咗威靈頓牛扒,仲有加拿大海膽龍蝦忌廉汁意粉,兩樣都可以加$50轉set餐, 會有餐湯,餐包,沙律同埋飲品🥰🥰呢度的餐前沙律,餐湯,同埋餐包都好好味😋😋😋😋沙律菜好新鮮,煙三文魚唔會咸😚😚餐包來到是暖的,好鬆軟😋忌廉湯很濃郁👍🏼👍🏼最期待的是威靈頓牛扒😍😍😍😍,份量都幾大塊,出面層皮夠曬酥,裏面的牛是意想不到的嫩!一點都不會乾,亦都有牛味👍🏼👍🏼好好食呀❤️見到好多人都有叫呢個威靈頓牛扒,推介大家可以一試👍🏼👍🏼其餘配菜都好好食,薯蓉,洋蔥圈,粟米都好新鮮加拿大海膽龍蝦忌廉汁意粉,因為冇海膽同埋龍蝦,改左做大蝦,隻蝦都好大隻,新鮮,龍蝦汁濃郁,意粉亦都彈牙👏🏼👏🏼兩個人食得好滿足,朋友果然冇介紹錯🙌🏼🙌🏼仲有,呢度的侍應,服務態度10分良好又細心 👍🏼👍🏼👍🏼
呢度的餐前沙律,餐湯,同埋餐包都好好味😋😋😋😋
沙律菜好新鮮,煙三文魚唔會咸😚😚
餐包來到是暖的,好鬆軟😋
忌廉湯很濃郁👍🏼👍🏼
兩個人食得好滿足,朋友果然冇介紹錯🙌🏼🙌🏼
仲有,呢度的侍應,服務態度10分良好又細心 👍🏼👍🏼👍🏼