2017-06-19 41 views
甜品呢類食物,唔係人人當佢正餐咁食,但有時食得正餐多,你又會唔想食,咁就可以食佢都可以飽肚,而且都有好多口味選擇,有D買相精美估唔到佢就係甜品。是日又去咗食甜品當正餐,地點係旺角交通方便又容易搵到,裝修已漫畫背景。至於食物方面都有D小食選擇,其他一律都係甜品為主,未食前先點咗杯荔枝沙冰,買相唔錯,杯墊底部自動感應發光增添色彩,飲入口陣陣茘枝味幾清甜,加上珍珠粒超有口感小食點咗蜜糖芝士火煺西多士,切開多士面層非常鬆軟,已見芝士同埋火煺一齊,點埋蜜糖醬更好食食完小食到今晚甜品出場點咗七成熟牛扒雪糕,一放上枱陣陣白煙飄來,我仲以為自己真係叫咗牛扒似模似樣造型超掂,切開見濃厚朱古力中間係士多啤梨雪糕,入口雪糕滑溜香濃,其他配菜有多士,香蕉&士多啤梨等最後食到超飽回家

最後食到超飽回家
$120 (Last Night Supper)
  • 七成熟牛扒雪糕
  • 荔枝沙冰