自己本身好少嚟到旺角染布街呢邊 唔知原來呢度有咁多嘢食😳行過見到呢間cafe可以食晚餐之餘入又有得chill 就夾埋朋友去 入到去比我嘅感覺係老細好識得運用燈光營造氣氛 超級有feel😍亦都見到唔少人係到吹水餐牌都係西餐/ cafe見到既risotto呀意粉呀Pizza小食個啲 雖然每樣種類唔算太多但全部都好吸引 總會揀到啱自己嘅!😚我地2個人就嗌左一支青提蜂蜜酒小酌一下 感覺係幾fresh既 個瓶身設計仲好特別好有本土特色👹味道就有青提酸酸甜甜嘅清爽感 而且酒精濃度不太高而主食就嗌左卡邦尼意粉 普遍出面食到既都係好鬼死濃味又好濟 但呢個係冇咁濃但又每條意粉都沾滿奶油香同蛋既味道😳小可惜既係可以鹹反少少既🫣最後仲有一個松葉蟹膏意大利飯 哇係好有驚喜既 全個飯都充滿着蟹膏嘅味 每一啖都有蟹肉🥹唔係揸流攤咁俾少少你 而且份量都唔細 仲有好fresh ge蘆筍🤪