唔俾人哋打電話去叫外賣,一定要人哋去俾錢先落order,算,我比完錢喺度等,一係你D客以為我排緊隊,一係就阻住D人過比人撞,條行人路有幾寛你地自己落去等下呀!我企上門口留左空位比人行入黎,然之後你話我阻住個門口,叫我企落條街度等,然後我話不如我入邊等啦咁,跟住我就喺度嘟安心出行,跟住個員工竟然企喺度唔收錢望住我嘟安心出行🤷🏼‍♀️條隊好多人排緊喎,個安心機就係你一個身位後面會聽唔到嘟個下定點?未嘟D野食就煮好左直接比我,爭我支飲品,你話我擋住左叫我借借,我唔提你都唔記得左支野飲啦,唔阻你地做生意,唔再幫襯並非一次半次,仲有D阿姐講野好刻薄,得一個係好少少
並非一次半次,仲有D阿姐講野好刻薄,得一個係好少少
TakeAway