2021-01-30 580 views
今日同老豆去依到諗住買雪糕比佢老人家買完杯$55蚊既雪糕 然後鋪頭有啲位坐 但因為限聚 啲位寫左唔比坐 咁我地就企係鋪頭食 但食左1分鐘都無 就有店員過黎話唔可以企係到食 鋪頭唔可以超過50%入座率😂要趕我地出去鋪頭 但我地已經企係鋪頭角落到食 就同普通啲人入黎買嘢咁都係企係鋪到無分別 但都要趕我地走 咁點解當初要賣比我地 又唔講聲鋪頭full左 要外賣食唔可以係到食 勁無奈 賺完錢就算 我知係咁我唔會買😂 唔通係街外除口罩食雪糕? 最尾老豆好嬲 唯有掉左個雪糕 以後唔會再去 估唔到口啲雪糕唔平但咁既服務😂唔係唔好食😂😂但食到成肚氣 唉
今日同老豆去依到諗住買雪糕比佢老人家

唔係唔好食😂😂但食到成肚氣 唉