2019-02-10
之前一直聽過觀塘既The Stadium 有得玩有得食,而之前都開左分店喺銅鑼灣,所以我都去試下先。銅鑼灣店既位置位於希慎廣場同時代廣場附近,喺波斯富街既軒尼詩大廈2樓。一入餐廳內就見到一張桌球枱同足球機比客人玩,不過由於有客人玩緊亦都玩得好開心所以我無影相。店內有唔少電視,播放體育賽事。我同朋友夜晚來到,夜晚除左單點之外仲有set dinner ,好事嚟既,岩我呢啲唔想諗太多既人,哈哈。Set dinner 有餐湯,主菜同餐飲。主菜有鵝肝安格斯牛肉漢堡,海膽忌廉汁linguine ,青口,酥皮三文魚扒,焗鴨腿,肉眼扒等選擇。價錢由$188-$288不等。餐湯係是日餐湯。朋友揀左鵝肝安格斯牛肉漢堡。我試左佢半塊鵝肝,都幾肥美。配上既薯條都幾香脆。set dinner包埋既凍奶茶,旁邊係糖漿。店內有窗邊位望銅鑼灣市景。我叫左美國特級肉眼扒($288+10%),我叫左medium rare,肉眼扒肉質都幾軟腍,旁邊薯角都幾香脆。
店內有唔少電視,播放體育賽事。
餐湯係是日餐湯。
朋友揀左鵝肝安格斯牛肉漢堡。我試左佢半塊鵝肝,都幾肥美。
配上既薯條都幾香脆。