2019-08-31 733 views
今日路過一間較為傳統既茶餐廳餐廳本身唔算太大,不過枱既距離都唔錯,唔算太逼兩點開始下午茶,坐坐下都開始滿座,人流好多呀,餐牌好多選擇,而且價錢好抵添我地就嗌左「吉列魚柳加蔥花滑蛋奶醬多」「炸雞脾」同「芝士魚柳焗意粉」吉列魚柳加蔥花滑蛋奶醬多,有兩塊魚柳炸粉唔會好厚但扣分既係其中一塊魚柳有陣咖哩味既蔥花炒蛋唔錯蔥味好重味而且蛋都幾有蛋味,加埋煙肉,總體不錯👍多士既煉奶好多,有爆醬既感覺,多士都幾脆,係唔錯既「炸雞脾」都大隻既,炸得唔錯,唯一美中不足係雞肉太咸,雞味被蓋過左「芝士魚柳焗意粉」芝士份量都唔錯,有拉絲既,魚柳就太厚粉,不過係啖啖肉飲品有凍熱奶茶各一杯同熱檸水,凍奶茶太重奶味,雖然食物質數唔係突出,不過佢既價錢係贏左既
今日路過一間較為傳統既茶餐廳
餐廳本身唔算太大,不過枱既距離都唔錯,唔算太逼

我地就嗌左
「吉列魚柳加蔥花滑蛋奶醬多」
炸雞脾」同
「芝士魚柳焗意粉」
吉列魚柳加蔥花滑蛋奶醬多,有兩塊魚柳
炸粉唔會好厚
但扣分既係其中一塊魚柳有陣咖哩味既