2019-12-12 204 views
火炙三文魚野菜沙律:﹕沙律好清新開胃,三魚文燒得岩岩好,魚味好濃郁新鮮。壽司盛盒﹕呢碟壽司比我想象中有驚喜,魚生都好新鮮,而且飯既份量岩岩好,居酒屋黎講二百幾蚊,真係可以叫。牛肉壽喜橈﹕我好鍾意個壽喜橈,個湯底甜得黎唔會膩,因為有個蛋係中間既源故,澇埋啲牛肉好滑,啲菜都好甜,呢個出色。黑松露溏心蛋﹕兩個人食一人半粒岩岩好,上面既黑松露都好香,溏心蛋就好滑,一啖放入口食曬佢係基本。明太子雞翼﹕個雞翼層皮燒得焦香脆口,粒雞翼脹卜卜,去埋骨,入面塞滿左明太子,啖啖肉,相信鍾意明太子既,都會鍾意呢個。芝士免治雞肉棒﹕芝士好濃味呀,雞肉好香口呀,好好味鐵板泡菜芝士雞﹕呢味我都好鍾意,泡菜味好夠,其實應該配白飯會仲正,咁就係一個set啦。食到去個餃子既時候,我地已經好飽,但餃子上面加層芝士真係比我想像中夾,好食。兩個人真係叫得太多,撐住走。
火炙三文魚野菜沙律:﹕
沙律好清新開胃,三魚文燒得岩岩好,魚味好濃郁新鮮。
火炙三文魚野菜沙律

黑松露溏心蛋

明太子雞翼﹕
明太子雞翼

芝士免治雞肉棒﹕
芝士好濃味呀,雞肉好香口呀,好好味

芝士免治雞肉棒

鐵板泡菜芝士雞﹕
鐵板泡菜芝士雞

芝士鐵板餃子

兩個人真係叫得太多,撐住走。
火炙三文魚野菜沙律
壽司盛盒