2022-12-03 59 views
今日同朋友下午時間去到荃灣搵食🍽,餐廳位於荃灣寶石大廈,如果係荃灣站B1出口,行大約9分鐘就到,一去到寶石大廈就會見到餐廳,都唔算難搵👍我地order左兩個午餐set,每個set都會包牛角包🥐、羅宋湯🥄同飲品🥤A01 辣肉腸焗法包配田園沙律 $48 ⭐️⭐️⭐️⭐️辣肉腸法包有兩大件,烘到好脆口,配埋田園沙律一齊食🥗,令人覺得好健康,一d罪惡感都冇🤩商務午餐 A 美式BBQ醬烤豬肋骨配意粉 $98 ⭐️⭐️⭐️⭐️意粉份量好足,而且軟硬適中,配埋蕃茄醬好好味😋豬肋骨切開有四件,醬汁又唔會太咸👍追加小食特式焗蠔1隻 $12 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️即叫即焗,蠔上面舖左芝士焗到金黃色👍上枱時好香而且重係熱辣辣架🤩🤩煙肉洋蔥芝士焗大蘑菇 $28⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️大蘑菇上面有好多洋蔥同煙肉,重有芝士去焗😆一切落去大蘑菇度就已經見到好多汁😍好好食!要Encore 呀🥰飲品方面👇凍檸檬柚子蜜茶 +$10雪糕日本十勝紅豆冰 +$18整體嚟講,餐廳價錢親民,每一碟食物都會有沙律菜係旁邊,令人覺得好健康🤣🥗午市嘅時候餐廳好熱鬧,不停見到有好多客人黎食,有時都需要等候一陣~P.s 午市免收加一
A01 辣肉腸焗法包配田園沙律 $48 ⭐️⭐️⭐️⭐️
追加小食