雖然商場新開,但係都成日經過呢間餐廳,成日都想試吓佢個片皮鴨。有人見唔使等位,入咗去試。雖然而家二人限聚令,但係佢嘅片皮鴨可以半個例牌咁叫,一於試吓。呢幾年食片皮鴨都多咗啲配料,今次定我比較印象深刻嘅係啲蒜泥,原來佢同片皮鴨好夾。但係食完之後就要預咗個口會臭一段時間其實半份例牌嘅份量都唔少,每一件都可以夾多個一塊皮或者肉。咁食午餐當然唔可以淨係食片皮鴨,我哋仲叫咗一個擔擔麵、一份煎餅同埋小籠包。首先講講個小籠包,啲皮都OK,咬開都有湯汁。中等質素至於喎淡淡麵,完全唔掂。食落重幾大味精。最後呢個煎餅係最不知所謂,佢唔知煎定係咋,但係啲皮勁難食勁騷好似未熟咁!塊餅又油而且除咗油溢味之外係食唔到其他未!已經列入黑名單唔會再去食

其實半份例牌嘅份量都唔少,每一件都可以夾多個一塊皮或者肉。

首先講講個小籠包,啲皮都OK,咬開都有湯汁。中等質素

至於喎淡淡麵,完全唔掂。食落重幾大味精。

已經列入黑名單唔會再去食
$500 (Lunch)