2012-05-02 15 views
白色為主題既裝潢吸引住我, 覺得好舒服乾淨光線光明加上時間早一個客都無最岩入去飲野傾計..不過原來入到去先發現坐位都不太舒服不過環境都氣氛都ok唔錯.不我來都係主要食甜品多個同友人傾計, 其實menu內既甜品唔算多, 不過店主都好細心用他既iphone顯示了幾款應該weekly/monthly special 甜品細心為我地介紹.最後我叫左個士多啤梨芭菲, 友人就叫左店主介紹焗蘋果配kiwi sobert店主話佢地既雪糕係用日本牛奶做所以特別滑同香, 我又覺得無咩太特別只係比起m記新地好似好少少, 不過以咁既價錢我會選擇m記, 好彩底部加左corn flake令到成杯野口感豐富d, 唔係真係............果句唔值至於友人個甜品就十分極之唔抵食...除左個kiwi sobert比較有特色之外個焗蘋果酥一d都唔好食, 入面既蘋果餡太濕一切開就出晒水咁令到個面好淋唔好食, 我地懷疑個pie似街買既frozen apple pie再焗出來, 一d都唔似自家製甜品最慘係唔好食仲要收$68.
2012-05-01
$60 (Other)