2022-01-20 808 views
之前聽過下朋友分享,話呢間既西式野幾好食,經過都見幾多人,就入去試下啦。咁岩隔離枱就問侍應生,呢個肉眼扒同午餐個牛扒有咩分別,侍應姐姐有講解佢知既。午餐好似平十幾廿蚊,咁我就裝下人地個餐同我果個啦,目測午餐牛扒就似西冷,應該un少少,厚少少。以賣相嚟講,我覺得個肉眼扒餐比較靚仔,牛扒個肉質醃得少少淋,仲有d咬口,味又唔會好過份,黑椒汁都好有質感,唔似其他茶餐廳有加粉果d杰身一pat,薯條仲熱,餐包嚟到仲係暖身,有蒜蓉牛油香味,蕃茄忌廉湯幾濃味,好飲。杯凍啡就不覺不失。用價錢嚟比較食物質素,我會比八十分,水準以上。值得再幫襯既小店。

2022-01-13
Type of Meal