2014-09-11 666 views
經過見到呢間幾得意,相片又幾靚又唔想食太多野,想食下午茶但又已經6:30已放棄這個念頭,個男侍應好有禮貌咁同我地講仲有下午茶至到7:00,當堂開心極了,馬上點了個招牌(薯炸魚柳)個名大概係咁,雞脾,keb ab,同roll,跟餐飲品亦好特別,咖啡沙冰同檸檸紅茶沙冰,上餐速度亦很快,份量十足,個咖喱跟雞脾幾香又不太辣,雞脾有肉汁唔會太乾,個招牌菜薯炸魚柳,裏面個魚柳幾嫩,外面的皮好脆又唔油,薯條好味,$35真超值,仲要係晚飯時段,個kebab 就比較差,但咁嘅價錢冇challenge,收銀個男仕真係好好禮貌,呢個一定要加分,下次有機會一定會再幫襯
上餐速度亦很快,份量十足
$35 (Tea)