板燒郎呢間放題我起碼嚟過五次(因為佢個宵夜時段真係勁抵!159咋!),每次黎都會覺得好新奇。之前嘅長腳蟹放題我覺得係我咁多課題入面最鍾意既,不過今次黎就係為左佢個大閘蟹。大閘蟹食落去味道就一般,但佢勝在你間食肆都幾落足本,可以比每個客人都食到飽為止,我覺得368呢個價錢嘅話都已經真係好抵。而我覺得你間鋪頭其實最好食係佢嘅刺身,佢啲刺身好新鮮,食落去都爽口嘅,非常推介!另外我覺得佢嘅泰式小菜(飛天炒通菜),係炒得非常好食。但係個泰式生蝦就麻麻地,有少少失望,因為幾次黎佢都好似未解晒凍,食落去好似仲係有啲雪味,仲係凍嘅,可能係因為佢出野要好快。另外,如果要改善嘅話,其實我最希望係佢泰式炸蝦餅,或者魚餅,隔離可以加過醬汁,如果唔係就會好似冇乜味。如果要推薦嘅話,我反而會推薦翻長腳蟹放題。不過整體上綜合返晒佢價錢、環境、食物質素、服務態度,板燒郎應該會係我最推薦嘅放題餐廳。
如果要推薦嘅話,我反而會推薦翻長腳蟹放題
大閘蟹
刺身3人前
2017-10-21
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$402 (Dinner)
刺身3人前
  • 刺身