2019-11-01
價錢正,食物吾得今次比佢OK絕對係因為價錢低而吾係味道或質量。系佐敦食個簡單午飯,openrice真系好快可以sort左地區,餐類和價錢,正。100蚊樓下搵到哩間吾錯,食評同價錢都好合適,1點幾去到大把位,本來係想食食評中大家都食的海南雞,但坐底睇下牆上午餐牌,又好似其他都幾好,午餐居然有牛舌和鵝腸,好難得啊!午餐$38的價錢亦真系好便宜。最後叫了一個特別和普通的比較。紅酒牛脷飯($38)- 牛脷都幾多,有紅蘿蔔薯仔墊底,但食落無乜香味,牛脷太淋太鞋同無牛脷味道。梅菜肉餅飯($38)-搵吾到食吾到梅菜,豬肉比較肥,鼓油又吾香。跟餐有湯,或者加兩蚊有熱飲,但個湯係前所未有咁差,個樣同味道好似食雲吞撈麵的跟湯,又凍。我寧願比多兩蚊你整好D,以佢地賣咁多款式餸菜,真係用下欄料煲個好D湯啊!
今次比佢OK絕對係因為價錢低而吾係味道或質量。
最後叫了一個特別和普通的比較。
紅酒牛脷飯($38)
梅菜肉餅飯($38)
-搵吾到食吾到梅菜,豬肉比較肥,鼓油又吾香。