2023-10-01 62 views
今晚約左位舊同事出嚟吹水,揀咗淘大花園呢間冰室,事關佢食物種類好多元化,港式焗飯到西式意粉pizza都有,最重要係價錢該就算貴lunch 少少都超親民!白切肉燒肉汁滑蛋包飯 $58睇到幅相都見到白切肉煎得個樣都ok,keep到少少脆,但醃得稍為重手左,飯太硬唔夠淋而且豉油太多係底,滑蛋就真心做得出色總結:你冇睇錯我$60食到個dinner , 佢而家呢個年代除咗食米線之外竟然都仲有咁平嘅晚餐,同午餐價錢差唔多,如果佢係調味同煲飯落多啲水就完美了地址:九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G242-245號舖評分(5⭐️為最高):環境:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️

白切肉燒肉汁滑蛋包飯 $58

評分(5⭐️為最高):