2019-10-24 268 views
網上見到呢間炸雞有放題 可以任食5 種唔同味嘅炸雞仲可以配埋啤酒 就黎試下~任食炸雞黎嘅 我覺得唔算貴🤔$128食到飽而且啤酒仲有買2送1!!!好抵酒類都有唔同款 韓國啤酒 其實即係hite 都估到~$22 一支細 買2送1 唔貴!除左炸雞 仲有其他主食 都係韓國餐廳嘅熱門菜式價錢晚餐黎講 都唔係好貴前菜都有幾多 有泡菜 白菜 蘿白絲 南瓜 芽菜同埋醃蘿白 個泡菜都幾辣不過自己就對前菜無好大興趣 ~重點係 炸雞呀!佢有5種味 芝士 甜辣 秘製醬油 薑蔥 蜜糖味個人覺得最好食係芝士 芝士粉夠多 味濃蜜糖 就甜甜地幾開胃 薑蔥味都幾香口甜辣 辣味都唔算好重 唔食辣嘅人都可以接受 加埋甜甜地就好惹味醬油味就一般啦~都有少少辣嘅感覺一碟大概每款有4隻左右 其實食一碟已經都幾夠😂韓國啤酒 值得一提就係隻杯都有雪凍 炸雞配啤酒 正~食好多炸野 想飲返d湯中和下 所以叫埋個人參雞湯份量都十足 但人參味就較少 湯都算甜嘅~而舊雞就好大件 仲可以揀配飯 但我地已經太飽喇😂整體黎講 炸雞放題係抵食嘅不過應該食完雞 已經無咩胃口再食其他😂
網上見到呢間炸雞放題
可以任食5 種唔同味嘅炸雞
仲可以配埋啤酒 就黎試下~

任食炸雞黎嘅 我覺得唔算貴🤔$128食到飽
而且啤酒仲有買2送1!!!好抵

酒類都有唔同款 韓國啤酒 其實即係hite 都估到~
$22 一支細 買2送1 唔貴!

除左炸雞 仲有其他主食 都係韓國餐廳嘅熱門菜式
價錢晚餐黎講 都唔係好貴

不過自己就對前菜無好大興趣 ~

重點係 炸雞呀!
佢有5種味 芝士 甜辣 秘製醬油 薑蔥 蜜糖味
個人覺得最好食係芝士 芝士粉夠多 味濃
蜜糖 就甜甜地幾開胃 薑蔥味都幾香口
醬油味就一般啦~都有少少辣嘅感覺
一碟大概每款有4隻左右 其實食一碟已經都幾夠😂

韓國啤酒 值得一提就係隻杯都有雪凍
炸雞配啤酒 正~

食好多炸野 想飲返d湯中和下 所以叫埋個人參雞湯

整體黎講 炸雞放題係抵食嘅
不過應該食完雞 已經無咩胃口再食其他😂
2019-10-15
$150 (Dinner)