2024-04-26
今晚我哋嚟到一間好抵食嘅火鍋店,佢地而家有特價優惠,晚上8:30之後就可以享受到2人份岩漿沙嗲温體牛肉火鍋,只需HK$288(原價HK$368)!而且只要加HK$33,就可以無限量任食牛肉,真係超抵呀!😋 岩漿沙嗲鍋仲可以配搭本地大光麵自制沙嗲牛麵火鍋,真係好吸引🤩岩漿沙嗲鍋任食60分鐘,真係飽到爆!佢地嘅牛菲力同牛嫩肉煮熟後味道新鮮又多汁,整個火鍋就充滿咗香濃嘅牛肉味!加埋大光麵同滑嫩牛頸脊,口感更加豐富😄😄而丸類方面,佢地有牛丸、墨丸、燕餃同蛋餃,每一款都好好食!仲有蔬菜籃,新鮮蔬菜為呢個火鍋增添咗啲清爽嘅口感~飲品方面,我哋揀咗古早味冬瓜茶同茉莉毛尖,兩款都好解渴,而且好好味!特別係冬瓜茶,清甜而且帶有淡淡嘅冬瓜香味,好開胃!