位置真係比較迫,而家搬咗舖唔知有冇闊落咗🥹第一式-雞煲🐥 小辣🌶️ 任食先食雞煲,一般係都半生熟雞再自己煮到熟🌶️呢度就係全生再煮到熟,一路煮已經好香好想食要煮4次先熟曬食得🥹 小辣對我嚟講都幾辣🤣🌶️🌶️🌶️但味會想追住食🤭 入面仲有洋蔥,蒜頭同豆卜,煮到勁入味😻第二式-海鮮拼盤🐟🐠🦐🦀7人份量,超大盤😹廚房蒸好一上枱個個都哇哇聲!海鮮大半部分都係新鮮,味道都好食🙌🏼個人最鍾意係蒜蓉扇貝粉絲🫶🏼第三式- 打邊爐!🍲養生燉湯,店係建議飲咗老火湯先打邊爐🤣不過食完前兩式都幾飽,飲咗2啖~~打邊爐嘅料係自助式,自己簡自己拎🫡第四式- 任食手切牛頸脊🐄要做咗任務先有得任食🤭(like and comment 社交平台)質素係幾好的👍🏻最後甜品就無任食的,但有碗糖水-椰汁雪燕🥥總括而言,幾有心意提供唔同款式野食,又有得打卡😹放題嚟講性價比還不錯,但真係太太太逼,逼到個人都無乜心機坐(我全程打側個人坐)😿 希望轉地方可以坐得舒服啲🫡
位置真係比較迫,而家搬咗舖唔知有冇闊落咗🥹

第一式-雞煲🐥 小辣🌶️ 任食

先食雞煲,一般係都半生熟雞再自己煮到熟🌶️
呢度就係全生再煮到熟,一路煮已經好香好想食
要煮4次先熟曬食得🥹
小辣對我嚟講都幾辣🤣🌶️🌶️🌶️
但味會想追住食🤭
入面仲有洋蔥,蒜頭同豆卜,煮到勁入味😻

第二式-海鮮拼盤🐟🐠🦐🦀
7人份量,超大盤😹
廚房蒸好一上枱個個都哇哇聲!
海鮮大半部分都係新鮮,味道都好食🙌🏼
個人最鍾意係蒜蓉扇貝粉絲🫶🏼

第三式- 打邊爐!🍲
養生燉湯,店係建議飲咗老火湯先打邊爐🤣
不過食完前兩式都幾飽,飲咗2啖~~
打邊爐嘅料係自助式,自己簡自己拎🫡

第四式- 任食手切牛頸脊🐄
質素係幾好的👍🏻

最後甜品就無任食的,但有碗糖水-椰汁雪燕🥥

希望轉地方可以坐得舒服啲🫡
2024-05-05
$330 (Dinner)