2024-05-27 25 views
有得食雞煲,有得打邊爐,又有得食烤魚嘅餐廳真係唔係到到都有🙈 呢間火鍋冰室就啱哂啦😋 最驚喜係有得食雪糕同有自家製嘅甜品同飲品~ 係滿滿嘅心思呀🙆🏻‍♀️🌟 麻辣雞煲🐔呢度嘅秘製配方令到雞煲又香又惹味,食完一件想一件😛 如果覺得一開始嘅雞煲入面嘅雞件唔夠,出面都有得夾嫁🤤 雞件食落唔會嚡熠熠,而係好嫩滑,食落好惹味🤪 我就最鍾意將響鈴蘸落差唔多食完雞煲嗰陣時嘅精華到,嗦哂之後真係超濃郁👍🏻除咗平時常見嘅配料之外,最估唔就係有小食🙈 個日有鳳爪同埋涼拌青瓜🥒而海鮮方面有海蝦、海蜆個啲,全部都大大隻好新鮮,一樣係一個價錢任食食到飽🤩 大大球雪糕任食🤩仲有佢哋自家製嘅甜品😋同手搖飲😏

🌟 麻辣雞煲🐔

大大球雪糕任食🤩