2019-04-15 436 views
星期六日好鍾意同屋企人嚟到鱷魚恤大廈飲茶,不過從來都唔知道原來晚市醉翁亭茶樓竟然係食打邊爐嘅!今次佢帶我嚟先至第一次試下!朋友話俾我聽原來佢一早喺Facebook download定coupon!! 有得平$30喎!見到個餐單有啲無從入手,店員見到我哋成個?喺頭度就走過來介紹啦!原來任飲任食已經包左一個海鮮盤同埋刺身盤!你見到呢上面呢個海鮮盤其實只係二人份量,淨係食呢個都夠啦!仲話任叫!望得出海鮮都好新鮮,最值得推介係個扇貝同埋蟶子,其實冇諗過任飲任食都有呢個質素嘅海鮮!刺身盤,作為前菜都幾滿意!佢哋話每日刺身嘅供應都唔同,睇下你好唔好彩撞到你想食嘅刺身啦!冬菇炆花膠,花膠好大嚿,真係每人一舊大大嚿再加冬菇㗎!性價比奇高!前面食得太多野啦,之後再任叫都唔知叫咩好因為其實都已經有啲飽,身為食肉獸嘅我當然會叫番碟肥牛啦!肥牛質素都唔錯!仲竟然有得間我最愛嘅竹笙,鵝腸同埋豬潤,係任叫任食黎講選擇都算好豐富!減完$30其實真係超值呀!