2025-01-20
好耐之前係喺大角咀分店度食過 印象吾錯而家分店越開越多 更加方便!海之戀分店部份位置仲有海景睇😍😍😍值得一讚呢度上菜非常之快!侍應有禮貌😀▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃❀ 肉三鮮餃 🌟🌟🌟 ($52)一客有成十隻甘多 粒粒都勁飽滿豬肉混入鮮蝦同韭菜 超香!而且仲係爆汁架😍😍😍而且好欣賞佢嘅餃子皮屬於有咬口嗰隻 夠煙靭😛😛❀ 農家小炒菜🌟🌟🌟 ($86)嗜辣愛好者不要錯過!每塊五花腩都均勻地薄切 連同辣椒一齊炒 十分之惹味 忍唔住要配個白飯食 呢碟份量完全夠晒四個人食🫣🫣認真抵食🫢🫢🤭❀黃金萵筍 🌟🌟($84)黃金四季豆 黃金南瓜就聽得多 黃金䈑筍就真係第一次見🤩🤩🤩鹹蛋黃份量多到爆炸 但又吾會油膩😛因為佢啲萵筍好清甜 完美地平衡翻😛❀牛奔麵🌟🌟 ($52)本身諗住叫碗麵淺嚐 點知個份量係甘多 啲麵食極都食唔完😂 湯底牛味都幾重!特別鍾意佢啲牛筋 炆得岩岩好又夠晒入味!🤩❀高力豆沙🌟🌟($13)呢度嘅高力豆沙原來有得單點😍,非常之有彈性 我就算只叫一粒 都係熱辣辣奉上 作為晚餐結尾就岩晒🥰🥰⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰全部10分為滿分✨ღ味道
而家分店越開越多 更加方便!
海之戀分店部份位置仲有海景睇😍😍😍
值得一讚呢度上菜非常之快!侍應有禮貌😀
▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃
❀ 肉三鮮餃 🌟🌟🌟 ($52)
一客有成十隻甘多 粒粒都勁飽滿
肉三鮮餃
❀ 農家小炒菜🌟🌟🌟 ($86)
小炒肉
❀黃金萵筍 🌟🌟($84)
黃金萵筍
❀牛奔麵🌟🌟 ($52)
牛奔麵
❀高力豆沙🌟🌟($13)
🥰
⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰