2022-08-09
本身諗住新張開業半價,就試吓佢啲手勢啦!點知佢一嚟到就叫我哋每人一定要order 一個主菜同一杯嘢飲,咁我都覺得合理嘅,點知一睇個drinks menu, 罐裝汽水全部都係$38?! 🥵 即刻有啲卻步, 咁不如唔好搞半價優惠啦🫥嘢食個方面,我哋叫咗個蟹肉鹹蛋黃意大利飯💔 其實佢就碗係勁大但係食物嘅份量就超級少。。😅我哋兩個人食分一半每人四隻匙羹嘅份量都無。我食完都唔覺得自己食咗嘢🙁鹹蛋味聞落幾香,但係食落冇乜鹹蛋嘅味道,意大利飯方面佢冇意大利飯應該有嘅質感🥲 呢個絕對係呢一個意大利飯嘅敗筆。 另外仲叫咗個Angus beef 🥩 佢medium rare係做到嘅, 味道方面都尚可。但係個蕃茄方面,去有點兒那西, 佢個車厘茄係就咁擺落鑊兜兩下就上牒,我完全食唔到蕃茄加熱後嗰種甜味 都係果句啦份量都係好細好細😒 好似係比兒童食咁,食咗兩個主菜我哋兩個人都係完全唔飽,要食下場 😟 (本身已經唔係一啲好大食嘅人)
嘢食個方面,我哋叫咗個蟹肉鹹蛋黃意大利飯💔
其實佢就碗係勁大但係食物嘅份量就超級少。。😅
另外仲叫咗個Angus beef 🥩
佢medium rare係做到嘅, 味道方面都尚可。