2022-10-12
♡♡♡📍十三少 (樂富)樂富聯合道198號樂富廣場1樓1211號舖餐廳環境都幾闊落,而且坐位方面都幾舒適😙~覺得有個地方幾得意既就係筷子托係用左粒花生去承托住,粒花生係真既😂!都幾搞笑😂😂~💎二人蟹逅滋味餐🍽涼拌土豆絲土豆絲切得岩岩好,唔會太幼或者太粗,呢度程度就PERFECT😝~味道適中,作為涼菜就最好啦😙~🍽十三少酸菜魚成個酸菜魚真係勁勁勁大份😮😆!酸度岩岩好,都幾惹味!魚肉都幾滑😝,夾起既時候都唔會散哂,咁都幾好🤣!平時最驚就係一夾就碎哂而呢度酸菜魚就唔會咁~覺得真係唔錯😙。🍽十三少蒜香荷葉蟹飯(細)見到呢個十三少蒜香荷葉蟹飯真係驚親,見MENU寫係細以為係一碗點知個份量係咁大😂😂🙏!覺得同一般既份量無咩分別🤩!而且仲有蟹,蟹膏都幾蟹同埋係金黃色既🥰🥰~睇到已經覺得好吸引😹❤️!
📍十三少 (樂富)
樂富聯合道198號樂富廣場1樓1211號舖
💎二人蟹逅滋味餐
🍽涼拌土豆絲
🍽十三少酸菜魚
🍽十三少蒜香荷葉蟹飯(細)