2020-10-09
一家人(4個)打算趁疫情好少少岀去食餐飯,咁岩見佢有晚飯優惠就試吓。點菜時因為未齊人所以打算點左餐先之後叫起啦。個經理過嚟點餐時我哋都未點完就走去做其他野,一次都算連續幾次都係咁,點一次菜要分開幾次落order😰真係好無癮囉,睇到佢唔夠人我心諗都算啦,做人要包容啲而家可能經濟唔好啦。到差唔多齊人時經理話之前點果個白灼蝦(98蚊)賣晒,建議我哋轉蒜蓉開邊蝦(118蚊)😰又算。因為我細佬遲放工咁賣晒就無都明嘅。但食飯全程食完又無人收碟,最後有個好人啲嘅阿姐比啲乾淨碟我地自己換。但最嬲嘅係啲野食完全唔好食,最離譜係碟蒜蓉開邊蝦,收人$118,夠膽死比六隻蝦你,半斤都冇。仲要啲腸都未有處理過就咁上比客。條魚又蒸到熟得滯,無曬魚味。最後叫咗個果醋黑豚肉炸到濃曬,又苦又得炸粉。總之未試過咁勞氣,有圖有真相😡