2022-06-06
新魚柳漢堡配塔塔醬本身諗住黎食齋啲野應該都岩岩參參咁 但個bell一上枱又幾見得下人啵 係大大份既 擺盤都唔錯 有個bell加薯條🍟 嚿魚柳同fd食一齊試左幾啖 佢係咁話係魚 我係咁話呢到係食齋 冇可能係魚 但公道啲講 個魚柳又真係幾有口感 真係好似食緊魚 只係冇乜魚味咁解(放心 真係走左去問老細究竟係味魚 佢話係豆類製品黎 絕無肉類!係真心幾好食 份量都唔細 薯條都夠多架(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 順帶一提 佢包皮係芝麻包 食落好香好脆 素食黎講真係幾成功 又似肉類 又好食 個樣又靚靚仔仔 唔似A貨🤪赤龍拉麵🍜拉麵同普通平時食個啲拉麵差唔多質素 冇伏既!而配菜係煎餃子 個餃子係店主自己人手包 餡係豆同蘿蔔多 實的的 可見老細唔手軟 起勢塞啲料入餃子皮 但食落好脆 好吃啦(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)整體黎講間食素黎講都幾多選擇, 啲野食款式都多元化 樣又靚靚仔仔 賣相都吸引 值得一去試下啦😚😚
新魚柳漢堡配塔塔醬
新魚柳漢堡配塔塔醬