2023-01-01 1182 views
呢間中高檔中菜食過幾次,環境唔錯,有啲華麗得嚟唔係俗氣,試過唔少菜式都幾好食,今次試下秋色宴聚套餐,佢話自己係4人餐,最後我哋3個人食都食得晒(注意:套餐係期間限定,而家已經唔係做緊呢個)。 🥟灌湯小籠包📝皮唔算好厚,入面好多湯汁,高質🐤招牌烤鴨📝非常好食🤩皮烤得好脆,鴨肉嫩滑有油香,餅皮薄身帶少許煙韌,最正係有好多款配料醬汁,一定要全部落晒🐤黑糖脆鴨架📝個樣有少少似下欄,但出奇地好食🤩炸到好香脆,同黑糖味好夾😋送茶一流🐤鮑魚鵝掌煲📝燜到淋晒,鮑魚同鵝掌都好入味🐄脆皮三支骨📝呢個菜式都幾得意,外皮有啲脆粉,入面好似牛扒咁,略帶少少肥,再配少少酸酸甜甜嘅汁,幾特別雖然係套餐,但所有菜式都好高質👍🏻而且服務唔錯,加茶、收碟等基本動作都好主動快手,仲會介紹菜式。呢間整體都幾推介,有特別節日慶祝時係好選擇👍🏻 多quota評價:🤤爆quota都食(🤮<☹️<😐<😋<🤤)

🥟灌湯小籠包
📝皮唔算好厚,入面好多湯汁,高質

🐤招牌烤鴨

🐤黑糖脆鴨架

🐤鮑魚鵝掌煲
📝燜到淋晒,鮑魚同鵝掌都好入味

🐄脆皮三支骨

多quota評價:🤤爆quota都食
(🤮<☹️<😐<😋<🤤)
  • 京滬酥香烤鴨