突然跟先生好想吃韓國菜,但又不想出去吃。於是在delieveroo 找到了這間韓食店。幸運地都有我們想吃的KIMBAB跟炸雞,沒想到外賣都有驚喜!一定會返兜!!韓食做得出色真係罕見啲,價錢仲要咁吸引。以下是delieveroo 價錢!🍠辣炒豬肉紫菜飯卷 $62份量非常多,有成一條十卷,餡料十足,豬肉好入味,帶點辣度,很開胃。🍠雪霜芝士炸雞 (半隻) $136炸雞真的有驚艷‼️外賣來到還是熱乎乎,雞皮炸得很香脆,不會因為熱氣而變軟,真的超讚,半隻份量完全夠兩個人吃!🍠微辣烤豬肉蓋飯 $71相對比炸雞來得普通,白飯跟豬肉份量很多,豬肉也真的有點點辣,伴飯一流。

🍠辣炒豬肉紫菜飯卷 $62

🍠雪霜芝士炸雞 (半隻) $136