2019-10-12 907 views
今早老公買了上海早餐俾我食,有熱甜豆漿(好杰好濃黃豆味)、大大個足料粢飯(有脆油條、甜肉鬆及炸菜,餡料冇其他地方整的咁少啊👍)😋😋😋,最驚喜老公買埋4隻大大隻鍋貼回來,我們每人食2隻,個煎餃個皮勁脆,好多肉餡好juicy爆汁架,2.5元/隻,聽他講每日每人堂食or外賣只限購4隻乍,早賣完就冇啦,怪不得他今日話本來之前想買俾我食都買不到,他話下一次帶埋我去一齊食煎餃😊!隻鍋貼我食過一次後,完全返不到轉頭,不會食其他餐廳的鍋貼了,整體味道及個皮勁像生煎包咁好食,可惜每人一日只可買4隻,老闆娘好堅持架!……😢全部都熱辣辣架,栥飯係落單後即包架,冬天食這些上海早餐一流,好窩心架!❤
熱辣辣煎餃
鮮磨甜豆漿
2019-10-12
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$20 (Breakfast)
  • 甜豆漿
  • 粢飯