呢間餐廳啲嘢食真係好好食!我有一日同男朋友去上水去左呢間歐意餐廳食左個Dinner,真係又好食又worth。我order左一份煙肉蛋黃汁闊條麵,佢order一份帆立貝雞扒蛋包飯,$48+$56 total都係104,真係好抵食,同埋都幾大份,女仔既話要食晒都幾勉強,但係男仔既話應該就no problem。我個份闊條麵既plating幾好,夠晒簡約。味道都唔差,啲汁好靚咁沾到每條麵,唔會有食下食下冇味既情況,仲要有好香既奶味。而另一份就係我男朋友既,我試左少少,咖哩好香唔會辣。個蛋包飯既賣相好好,有好多醬係上面,好colorful,同個飯好夾。唯一可惜既係個帆立貝少左啲,但係塊雞扒就好香口,加左好多分。如果下次黎上水我會再一次幫襯佢。

如果下次黎上水我會再一次幫襯佢。
Type of Meal
Dinner