話說找車位後,發現左這間食店!岩晒我地鐘意打邊爐的人!有海鮮蒸或者打邊爐放題,梗係放題喇!嘩!嘩!嘩!有勁多野送! 有刺身或者燒鵝選一, 安格斯手切肥牛,海鮮拼盤!海鮮拼盤:蝦🦐象拔蚌,鮑魚,魷魚,青口,貝殼類。放題這個價錢,食到咁多款海鮮,真係算抵!份糧是每一人份,海鮮怪可能未必夠喉,但以放題黎講,有咁多海鮮真係好多!仲有刺身食呀!放題選擇都好豐富,食肉怪!要多元化又有!想食好少少又可以加少少錢加其他款!買餸打邊爐想食海鮮又想食多款,都唔平架!仲有要洗要煮呢!一家人方便之選!同埋真係要提提,雖然同食無關,但係我相信好多食客都好注重環境衛生,這間個洗手間非常乾淨,值得一讚!難得晚飯時段都咁乾淨!
話說找車位後,發現左這間食店!岩晒我地鐘意打邊爐的人!

有海鮮蒸或者打邊爐放題,梗係放題喇!

買餸打邊爐想食海鮮又想食多款,都唔平架!仲有要洗要煮呢!

一家人方便之選!

2018-01-04
$300 (Dinner)