2020-06-22
位於石硤尾既 文具x cafe 💛店由地鐵站過去一條大直路前往,30度高溫行7、8分鐘都已經汗流夾背😰 星期六下午2點左右到,店舖很小,預左要等,職員問我地介吾介意坐後巷,咁熱吾駛等當然無所謂!不過如果你諗住見到人地d post ,黎打卡影靚相就唔該等下!不過最重要個風扇夠勁,所以坐巷仔都好涼爽😙咁熱先黎杯凍Latte , 爽唒!All Day Breakfast之前都幾抗拒呢款野,$100食過早晨全餐咩料?不過呢間既all day breakfast 係可以自己組併食D款,總之total 6樣野點漢堡扒以為係普通一塊肉,原來入邊有芝士😋,多士同薯餅都好脆口,塊多士中間都係脆而少軟既,時間烘得適中,烘得耐D,中間會係脆但硬,當然呢個係每人口感喜好鯖魚飯飯上面仲有白汁,幾惹味鯖魚亦煎得好好,D肉吾會好實,就甘食有少少咸,但跟飯食就一流。$68呢個價錢,同一道菜,比其他日式料理店都要好
位於石硤尾既 文具x cafe 💛店
咁熱先黎杯凍Latte , 爽唒!
All Day Breakfast
之前都幾抗拒呢款野,$100食過早晨全餐咩料?
鯖魚飯
飯上面仲有白汁,幾惹味