2022-06-10 189 views
今日有啲差事要入火炭,真係十年唔入一次🙈順個便買埋野食先走,我經openrice order左呢間夏威夷魚生飯嘅外賣自取,揀左火炭嘅雲端廚房自取,唔洗接觸取貨,極之方便又好衛生!!👍同之前食過其他嘅夏威夷魚生飯對比,呢間價錢都係大同小異,但更出色亦都加晒分嘅係佢預先set好嘅配搭勁新穎吸引😍我就揀左佢個煙燻油辣味雙拼,入面有三文魚粒、吞拿魚粒、蒟蒻粒、青瓜粒、紅莓乾等等,仲有泡菜添架😍另外我仲加左牛油果同溫泉蛋。好appreciate飯底有黃薑椰菜花+半糙米飯揀,今餐係低脂低卡有營養又美味差啲忘記左我仲貪心加埋個鏗魚昆布湯,咁多樣野加埋齊頭$110😎
2022-06-10
TakeAway
$110 (Lunch)