2023-04-23
咖啡拉花好靚,我杯matcha latte上面隻海馬好精緻,見到就唔捨得飲😻。Dirty係用自家烘焙咖啡豆,飲落口微苦,我自己就鍾意啲偏甜嘅淺焙咖啡豆,所以麻麻地啱我口味🤔不過飲耐左就覺得幾好飲,因為啲奶都有啲甜🤤🤤。牛角包蛋沙律好好味😋😋,未食過咁鬆脆嘅牛角包,蛋沙律份量好多,差唔多每食一啖牛角包都會食到蛋沙律。依個比cheesecake更加好食👍🏻,大家黎到真係要試。Burnt Cheesecake 口感好結實,有微微嘅芝士味,所以入口好輕盈,唔會覺得好膩😌。下次黎會想試下嗰tiramisu,見隔離枱嗰tiramisu賣相好吸引,望落幾好食咁😌。🍽Egg Salad Croissant: HK $40🍽️Burnt Cheesecake: HK $55🍽️Dirty: $40🍽️Matcha Latte: HK $48
🍽Egg Salad Croissant: HK $40
🍽️Burnt Cheesecake: HK $55