2021-05-02 1123 views
-{佐敦懷舊港式西餐餐廳🍝}之前中學附近試過好幾次 聽講過唔少師姐都會食依間😜午市套餐有齊湯主菜甜品 機緣巧合下帶左朋友黎食🤩🤤薯仔忌廉湯🤤用杯裝住好特別😳薯仔打成蓉咁好濃薯仔香🥰仲有小小肉碎 飲得出唔係罐頭湯😙👖褲評: 7/10🤤米蘭雞扒配香蒜蕃茄長通粉🤤 ($73)雞扒賣相似魚柳😂份量好多🤩雞扒炸過不過個汁掂住嘅個皮有啲淋左 有肉汁😆通粉偏硬有硬口唔錯😎個汁似白汁加小小蒜完全唔漏🥰個蕃茄同個通粉嘅味分開左咁 不過原個切嘅係新鮮啲😋👖褲評: 8/10🤤吉士蛋🤤吉士蛋較少有 而佢真係做得好好😝好動L!!蛋夠滑而且吉士汁好香濃 係浸住左個蛋🥺👖褲評: 8/10🤤芝士餅🤤 係焗嘅芝士蛋糕😉有餅底而且食落唔濟😚真係好夠芝士味🤓👖褲評: 7.3/10仲有個芒果芝士餅係凍餅咁 芒果幾甜可以一試~但冇影相所以就係度講🤪性價比好高🙌老闆同侍應嘅服務都好好非常親切🥰係舊式啲嘅餐廳有嘅人情味🥺最後埋單我揾左好耐個1蚊佢叫我唔洗比 最後緊係點都揾俾佢😭經過佐敦一定要食😢性價比: 9.8/10服務: 9.5/10環境: 7.8/10🚩Amour Cafe🚩地址: 佐敦南京街1L地舖 #f
{佐敦懷舊港式西餐餐廳🍝}

🤤薯仔忌廉湯🤤

👖褲評: 7/10

🤤米蘭雞扒配香蒜蕃茄長通粉🤤 ($73)

👖褲評: 8/10

服務: 9.5/10
環境: 7.8/10

🚩Amour Cafe🚩
地址: 佐敦南京街1L地舖

#fuudjai #fuudjai西餐 #fuudjai港式 #fuudjai佐敦
米蘭雞扒配香蒜蕃茄長通粉
吉士蛋