2023-03-04 672 views
有好幾次經過佐敦見到有間僕之拉麵,都係準備收鋪嘅時間,點知今次咁好彩老闆竟然俾我哋食埋先閂門,超好人!😍湯底有分兩種:🥣濃湯原味- 嚴選西班牙產地嘅優質豚骨,再配合天然食材煮沸超過12個鐘而成🥣清湯原味- 都係西班牙產地優質豚骨配合天然食材長時間慢火熱製,清湯湯底帶出日本傳統嘅淡麗風味人氣拉麵 $98叉燒、紫菜、粟米、蔥、味荀、味付雞蛋當然係揀本店人氣之選嘅濃湯!湯底係結合咗秘製醬油帶嚟濃厚豚骨白湯,味道唔太鹹,但食得出好多骨膠原,拉麵煮得啱啱好唔會太腍或太硬!叉燒拉麵 $98兩倍叉燒、 蔥、味荀、味付雞蛋鍾意食肉嘅朋友,可以揀呢一款!叉燒切得較薄,但係份量都多!流心蛋都做得唔錯!本身都入味!

湯底有分兩種:

人氣拉麵 $98
叉燒、紫菜、粟米、蔥、味荀、味付雞蛋

叉燒拉麵 $98
兩倍叉燒、 蔥、味荀、味付雞蛋